Oblivion előzetes

Szombaton került nyilvánosságra az Oblivion (magyarul: Feledés) című sci-fi első posztere, most pedig megérkezett az első előzetes is a Tom Cruise főszereplésével készült filmhez.

Hivatalos szinopszis: Jack Harper (Tom Cruise) egyike az utolsó, semmittevő szerelőknek, akik a Földön állomásoznak. Egy nagyszabású művelet keretében kellett életadó természeti erőforrások után kutatnia a borzasztóan veszélyes “Scav”-okkal folytatott több évtizedes háború után, és a küldetése hamarosan véget ér. Odafent él és járőrözik az égen, lélegzetelállító, több ezer méteres magasságokban, ám az így sem mindennapi élete fordulatot vesz, amikor egy lezuhant űrhajóból kiment egy ismeretlen szépséget (Olga Kurylenko). A nő érkezése olyan események láncát indítja el, amelyek hatására Jack meg kell hogy kérdőjelezzen mindent, amit tudott, és az emberiség sorsa az ő kezébe kerül.

A film az Amerikai Egyesült Államokban 2013. április 12-én kerül az IMAX mozikba, s egy héttel később mutatják be a hagyományos filmszínházakban.

One Response to Oblivion előzetes

  1. csoli1138 szerint:

    Na végre! Évekkel ezelőtt és asszem nem túlzok olvastam róla itt, és már azt hittem sehol sincs!
    Akkoriban az a néhány concept rajz nagyon felcsigázott, egy ízig vérig sci-fi-re!
    Tom Cruise..nem tudtam ezt sem. De nem baj. A különvéleményben is jó volt.
    Nagyon várom.

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>